Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Enhorabona!

progressistes07 | 08 Maig, 2007 09:45

Els PROGRESSISTES del Municipi de Selva apostam per un canvi que és ben necessari. Un canvi a l'Ajuntament perquè hi entri aire nou i conceptes com el de transparència, participació, modernitat, diàleg i progrés. És per això que avui estam d'enhorabona, perquè per primera vegada al nostre municipi, una candidatura municipal és capaç d'obrir les noves tecnologies que permet la informàtica per tal de generar la informació que el nostre ajuntament nega i perquè la ciutadania dels nostres pobles pugui opinar lliurement. Participar ha de ser la consigna de la nostra manera d'actuar en política, però també participar d'aquest bloc. Endavant!

Comentaris

idò

santi | 08/05/2007, 12:03

ala idò, mira que bé

Re: Enhorabona!

Antònia | 08/05/2007, 12:43

Molt bé per al creador d'aquest bloc, des de Menorca t'enviam l'enhorabona.

CINC POBLES, UN MUNICIPI!

Glòria García | 08/05/2007, 16:14

Enhorabona per la iniciativa i per la feina! Ara ja tenim una forma virtual de "fer poble", o municipi. Âferrades per tothom
gg

Re: Enhorabona!

Martí | 08/05/2007, 18:33

Això es el SUS! a una bona etapa.Salut i forca.

Molta sort

Ignasi Serra | 09/05/2007, 10:48

Molta sort en la vostra tasca, segur que aconseguiu un bon resultat i un canvi més que necessari a Selva.

Aixó ja roda

Maria | 14/05/2007, 09:30

Enguany si, ja ho veureu que es donarà el canvi. El canvi
necessari. Enhorabona!!!

verguenza ajena

moscari | 25/05/2007, 17:23

he ido a todos los mitin de moscari y niguno hizo tanta venguenza como el vuestro pase muha verguenza ajena, todo el tiempo criticando al pp se veia que estabais rabiosos de envidia,por lo menos el alcalde del pp nos ayuda no como vosotros que dijisteis que nos ibais a denunciar en vez de ayudar al pueblo y arreglar las cosas no.espero que no entreis ,porque ahora muchas promesas pero luego hareis lo misno que todos, solo os importa el dinero y el poder.asi que nada de ennorabuena,

Re: Enhorabona!

Miguel | 26/05/2007, 13:42

a quien solo le importa el dinero y el poder es al PP!!! y no hablees de criticar porque el PP no sabe hacer otra cosa

recepta electoral

botiguet | 28/05/2007, 15:43

Recepta progresista:1-Dins ribell posam un tasó de UM-un tasó de bloc i un de socialistes.Tot això es remena amb energía i endevina-u que surt?........un gran pacte de progres de forces d'esquerra i es "peperos" a porgar fum.

al o la de moscari

un empeltat | 31/05/2007, 10:19

A mí el que em fa vergonya és que ni amb el decret del trilingüisme del PP has après a escriure gaire bé. I es nota que tampoc entens molt bé el català ja que és possible que hagis anat a tots els mitins, però el que està ben clar és que no t'has enterat de RES.
Eii PROGRESSISTES, ENHORABONA. Tnat em fa el resultat dels vots el que m'impora de veritat és que a parir d'ara pogueu seguir treballant tots junts.
Segur que aquesta legislatura, amb tant d'0li, patinaràn i el futur, si el treballam bé serà nostre. Altra vegada ENHORABONA, pel treball fet.
PD. Y lo siento por ti el de moscari de "verguenza ajena"

moscari

verguenza ajena | 04/06/2007, 12:01

no importa que lo sientas por mi, sientelo por ti que no habeis ganado,jajaja menos mal, tu tampoco escribes de lo mejor como siempre no sabeis hacer otra cosa que criticar, encima que no tenies verguenza sois unos mal educados, enorabuena a los del pp por los resultados.

Resposta a Moscari

m'entens? | 05/06/2007, 08:41

Certament, et diguis com et diguis, pens que el teu argument queda totalment desacreditat només pel sol fet d'usar insults en els teus discursos.

Has de saber que els humans feim judicis de fet i judicis de valor. Segurament no saps la diferència que hi ha entre un i altre. T'ho explic. Els judicis de fet són les opinions de caràcter objectiu i que són totalment demostrables. Contràriament els judicis de valor són les opinions personals que emetem sobre un determinat tema a partir de criteri propi.

Aleshores, una crítica, això que a tu te fa tanta ràbia, no és res més que una informació que es pot donar des del punt de vista objectiu o subjectiu. La crítica objectiva no està feta amb mala intenció, però la subjectiva sí que té un mal fons i, a més, pot no ser certa ni demostrable.

Si algú pot demostrar que una persona no se sap expressar bé en una determinada llengua es converteix en un judici de fet.
D'altra banda "no teneis vergüenza sois unos mal educados" és un bon exemple de judici de valor, els quals estan fets amb la intenció de donar l'opinió personal d'algú, però que en aquest cas té una intenció d'ofensa i un fons d'odi i ira.

És una pena que en aquest bloc l'única veu de la dreta sigui tan incorrecta (i aquest també és un judici de fet, perquè es poden demostrar les falses acusacions que fa amb els seus insults)

moscari

moscari | 05/06/2007, 09:56

yo no tengo nada que ver con el pp, no soy ni de uno ni de otro, solo lo dige por lo que escuche en los mitines y di mi opinión nunca me ha interesado la politica pero no me gusto todo lo que se dijo se pasaron todo el mitin criticando a los del pp y encuentro que esto no esta bien, se vió la rabia que teneis dentro por no poder gobernar. nada más

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb