Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Això es posa en marxa

progressistes07 | 09 Maig, 2007 10:25

Tots els ciutadans de les contrades del municipi de Selva tendran a les seves mans un plec amb les 20 idees bàsiques que ofereix la candidatura PROGRESSISTES, formada per la coalició PSOE- PSM. Ara bé, el nostre projecte, el nostre programa és molt més ambiciós i no se sustenta només en vint idees, sinó en moltes més. És per això que la candidatura municipal dels Progressistes (PSOE- PSM) com a mostra dels eixos bàsics de la seva manera de fer –modernitat, participació i diàleg- ha creat aquest bloc a internet on hi podeu trobar el programa complet que presentam. (pròximament) Així mateix, podeu trobar-hi l’actualitat de la nostra candidatura i participar en els temes de debat als diferent fòrums que s’aniran creant periòdicament. Igualment, ens podreu fer arribar les vostres queixes i suggerències sobre qualsevol aspecte que trobeu que ha de millorar tant en l’àmbit de la nostra candidatura com en l’àmbit dels nostres pobles.

Comentaris

Lluitar per les idees

Jordi | 10/05/2007, 13:00

Fa molt temps que estic en política i ja he viscut un parell de campanyes electorals. Però el dia de l'aferrada de cartells encara em desperta la màgia de la il·lusió. Perquè quan a mitjanit penjes una pancarta demanant el vot no estas penjant un llençol sinò que visualitzes uns valors de transformació democràtica en els quals hi creus fermament i, al mateix temps, incites a la resta de la ciutadania a defensar-los igualment. Aquell vespre te'n vas a jeure content. Has lluitat per les idees i això va bé pel cos.

casa rústicas

antonia socias | 24/05/2007, 09:18

crec que no ferou massa bots aixó de ses normas subsidiàris i de no deixar fer mes construcció en zona rústica a noltros no mos agrada,jo tenc una cuarterada a selva i tenc que pagar un alquiler per viure trop que no hi ha dret con pensau voltros, segur que voltros ja teniu es vostro xaletet i no vos importam si noltros en tenim o no, ni se meva familia ni jo vos esperam votar, no mos agrada sevostra manera de pensar amb aquestas coses.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb