Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

No tenim enquestes, però la nostra gent se mou.

progressistes07 | 14 Maig, 2007 12:34

A jutjar pels fets, sembla que al nostre municipi les potències electorals de PP i UM tenen la victòria més que controlada. O bé, que la feina en equip i la coordinació de la campanya no va del tot bé i van endarrerits.

En canvi el Progressistes, que som el canvi necessari, hem demostrat dinamisme, seguretat, cooperació i feina, molta feina. Això, precisament, és el que més falta fa al nostre ajuntament per redreçar tot allò que va tort, que no és poc. Comencem per l'economia, per la manca de publicitat d'alguns dels actes que s'organitzen, per les incoherències en algunes decisions, per la manca de política social, per l'excés d'interès en la construcció (fixau-vos que no hem escrit "urbanisme") ... i per tantes coses.

Som capaços de fer no només una campanya exemplar, sinó, més bé, un política exemplar, un projecte modern i de futur en què les persones estan per damunt dels edificis i la desinformació a la que estam acostumats.

Guanyarem o no guanyarem, però el nostre projecte municipal promet de debò.

Comentaris

Re: No tenim enquestes, però la nostra gent se mou.

catalina | 14/05/2007, 20:35

perque som el que el municipi necessita... pq estimam el poble i no volem la seva destrucció!!!

pq guanyarem (o almenys o intentarem,i si no o feim no sera pq hi hem posat ganes i feina!!)

BINIAMAR TAMBÉ EXISTEIX!!
ELS JOVES TAMBÉ EXISTIM!!

(pq esteim un pocs abandonats)

Sou collonuts

elèktrik | 14/05/2007, 21:28

I tant que existiu. Per als selvatgins, per al jovent de Selva, la joventut de Biniamar és l'enveja. És la gent que és capaç de funcionar per ella mateixa, amb criteri propi, amb seguretat, amb organització i, el més important, amb il·lusió. Sou el futur que ara mateix es troba en mans de la població. Donau-los la confiança que es mereixen i triomfareu.
I per molts d'anys!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb