Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Serem un bon equip si tenim un bon contrari

progressistes07 | 15 Maig, 2007 09:52

La campanya electoral als nostres pobles ha començat a prendre força. Els grups del PP i UM han començat la seva campanya electoral amb pancartes i cartells. Ja era hora perquè ara sí que ens sentim acompanyats. A nosaltres ens interessa molt estar acompanyats en política, contràriament del que molts pensen, perquè només serem un bon equip de Govern si tenim un bon segon.

Per cert que hem dit que la campanya ha començat a prendre força. I tant que n'ha presa, tanta que Progressistes som una força que no ha passat desapercebuda per a molts. Ho deim perquè diversos actes vandàlics ens han arrabassat una pancarta i alguns cartells, cosa que no és fàcil si tenim en compte que es tracta de cartells amb una base de fusta i enganxats amb claus i brides. Hi havia interès en què no hi fossin.

De tota manera això ens reconforta, perquè com hem dit abans només serem un bon partit si tenim un bon contrari. I fins ara, amb la nostra feina, s'ha demostrat que som un bon equip i que tenim alguns contraris.

Comentaris

Als Caimariencs

pau | 16/05/2007, 07:09

Jo vull fer un prec a tots els caimariencs d'esquerres, si voleu que hi hagi un canvi cal votar esquerres. Recordar-vos que a les eleccions generals hi va haver més de 160 vots d'esquerres, ara hi han de tornar ésser. Així és possible el canvi al nostre municipi. Ànim caimariencs d'esquerres, sou molts, més de 160.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb