Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Un auditori a vessar

progressistes07 | 21 Maig, 2007 12:46

Més d’un centenar de persones es congregaren el passat dissabte a Selva -i una cinquantena a Caimari, el diumenge- per escoltar les propostes electorals de la nostra candidatura. L’acte, que començà al voltant de les 21.30 hores, es va dividir en tres parts.

En una primera part el nostre cap de llista, Vicenç Villalonga, va exposar els incompliments que l’equip de Govern del PP ha deixat de fer durant els darrers 4 anys o, fins i tot, promeses incomplides des de fa 12 anys. Seguidament, va anar puntualitzant tot un seguit d’actuacions que durem a terme els Progressistes en cas de guanyar o que proposarem en cas de quedar a l’oposició. Unes promeses que prioritzen el benestar i els serveis que proporcionin qualitat de vida a la ciutadania, més enllà de prometre grans contruccions i edificis que siguin mals de mantenir i que caiguin en la seva infrautilització.

La segona part fou l’exposició que na Xisca Vives, del PSM, va fer per tal de donar suport a la nostra candidatura i exposar la necessitat d’un canvi de rumb en la política municipal i autonòmica. Va remarcar la necessitat de crear riquesa, la qual cosa no vol dir “la necessitat de crear rics”, que és el que passa actualment a la nostra terra.

En darrer lloc va haver-hi la participació de Francesc Antich qui va fer un repàs de les actuacions encertades i dutes a terme pel que fou Pacte de Progrés. Seguidament, Antich va explicar l’execució d’una política equivocada per part del PP qui no promou una política social basada en les necessitats bàsiques de la ciutadania, qui no aplica una política a partir de les demandes més evidents dels col·lectius socials més necessitats (joves, gent gran, artesans, petites empreses...) Va avançar que en cas de governar, entre moltes altres coses, hi haurà un canvi de rumb que faciliti la compra d’habitatges per part dels joves que es veuen impossibilitats d’acoseguir-ho davant la forta especulació a la qual no poden fer-hi front.

La nota còmica de la jornada la protagonitzà la lectura d’un glosat que anunciava en forma poètica, però contundent, les principals actuacions del Progressistes al nostre municipi.

Finalment l’acte acabà amb un brindis de xampany entre tots els assistents.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb