Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

El Canvi necessari al municipi de Selva - Programa

progressistes07 | 23 Maig, 2007 11:14

El PSOE i el PSM presentam una candidatura que aspira a governar el municipi de Selva amb seny, eficàcia i, sobretot, donant molta participació a tots els nostres pobles: Selva, Caimari, Moscari, Biniamar i Binibona. 

Feim una aposta molt seriosa en aquestes eleccions municipals amb un equip de persones ben preparades, que combina l’experiència, el rigor, l’eficàcia i la joventut. I també amb un projecte ben concret, un projecte de canvi per anar a millor.

Els pobles del municipi necessiten noves energies, un nou projecte que els faci avançar. Un projecte modern, basat en tenir més i millors serveis. I, sobretot, un projecte obert a tothom. 

Com a cap de llista de la candidatura conjunta del PSOE–PSM (Progressistes del Municipi de Selva) em compromet a governar l’Ajuntament amb seny, modernitat i diàleg. Un ajuntament que tracti a tots per igual, sense parts ni quarts. Un Ajuntament de portes obertes que dugui els nostres pobles cap al camí de la prosperitat i el progrés.  

 Vicenç Villalonga

PER QÜESTIONS D'ESPAI A LA PÀGINA INICIAL HEM TRASLLADAT EL PROGRAMA ELECTORAL.

EL TROBAREU A L'APARTAT de     CATEGORIES>Programa Municipal      en aquesta mateixa pàgina

Comentaris

Tenemos que ganar

Marta E. | 23/05/2007, 21:26

Hola a todos. A ver si esta vez la izquierda se impone a la falta de vergüenza que tiene este ayuntamiento al no tratar a todos por igual. Solo alcanzan la mano a quienes quieren.

Caimari "necessita un canvi". Sino nos vamos a vivir en otra parte.

rústicas

ana mari | 24/05/2007, 12:51

no estoy de acuerdo con vosotros en que no podamos construir en zona rústica si tenemos media cuarterada porque no podemos hacernos nuestra casita y tener las fincas arregladas y bien limpias, en las montañas no, pero cerca del pueblo si.seguro que vosotros ya las teneis?

Resposta a n'Ana Mari

Un selvatgi que no te ni vol caseta rústica! | 24/05/2007, 14:40

Jo pens que no tens gens de raó amb això de poder construïr en sol rústic. El primer argument és sense cap dubte la llei vigent, que ho prohibeix. Però sobretot és per coherència! El sol rústic s'ha de dedicar a la ramaderia i a l'agricultura, i no a l'especulació urbanistica. Tots els pobles i ciutats tenen o haurien de tenir una normativa que estableixi per on han de creixer i com ho han de fer, i és en aquests llocs a on s'ha de construïr. El futur de Mallorca passa per no convertir tota l'illa en una immensa urbanització plena de xaletets i piscines.
Sobre la teva pregunta si tots el progressistes del municipi tenen el seu xaletet a fora vila, crec que la resposta és més que evident. Està ben clar que no! Segurament qualcú el tendrà, però complint les lleis. Ah! Tampoc no podem fer lleis per el profit particular, sino que han de ser per l'interés general.

En Resposta Ana Mari

m'entens? | 24/05/2007, 15:13

Estimada Ana Mari,

D'entrada dir-te que de cap de les maneres deixarem que el nostre territori rústic, sobretot si només parlam de mitja quarterada com dius tu, es converteixi en una urbanització. Però has de saber -i crec que no ho saps- que molt per damunt de les competències de l'ajuntament hi ha una llei que no ho permet, que és el Pla Territorial de Mallorca i la Llei de sòl rústic. Deus saber que delimita la construcció d'habitatges unifamiliars en un mínim de 2 quarterades, molt lluny del que tu demanes.
També vull dir-te que els pagesos tenen les finques arreglades, que els qui estimen les seves finques també les mantenen netes sense necessitat de contruir-ne no una "casita", que això és el problema, sinó un xalet. I dic que és el problema perquè és de tots sabuts que se demana permís per a la construcció d'una "casita" i el final d'obra és una gran casa, anomenada "xalet". Això sí, molta d'aquesta gent, lluny de dur neta la finca, el que duu més neta és la piscina, sense que li importi ni el consum d'aigua ni el de territori. Has de saber, també, que la finca es pot cuidar sense necessitat d'un xaletet, perquè no és el xaletet que arregla la finca, sinó que és l'esforç de les persones.
Quant al fet de si nosaltres en tenim o no dir-te que probablement algú tendrà la seva casa, però sempre amb els permisos pertinents. Ara bé, vull que sàpigues que el problema ve precisament d'aquí, que te doni permís i que te deixin fer una cosa que no se pot tot enviant informes falsos, si se fa necessari.
Saps que se venen finques amb xalets irregulars. Evidentment una finca amb xalet puja, i molt, el seu valor inicial. Vet aquí, idò, el negoci. Ho comprens? Així, del que et puc dir que estic totalment segur és que entre els progressistes no hi trobaràs especuladors. Per això cal anar a veure altres partits. Sinó que basta mirar el que passarà al meu poble de Mancor de la Vall en cas de guanyar la dreta. Ja en parlarem!
Per tant, SÍ a la construcció, però ordenada i sense la necessitat de crear més urbes, perquè Mallorca té dret a tenir camp i si t'haguéssim de fer cas i cada mitja quarterada fer-hi una "casita", digues-me, de què s'enamorarien els turistes que troben bella la nostra illa?

Atentament des de Mancor

Oliii?

Pau | 26/05/2007, 15:04

He reflexionat i ja tenc ben clar que no vull tornar a beure oli (l'oli del PP a Selva és ranci, i fa cagarrines), tampoc no vull aire fresc al Consell, no sigui cosa que vengui d'Andratx, en Matas per "funcionar" ha d'anar de putes amb els meus doblers, per tot això recoranta mil putes salades!! no els votaré. La reflexió està feta. NO AL PP.

Oliii?

Pau | 26/05/2007, 15:06

He reflexionat i ja tenc ben clar que no vull tornar a beure oli (l'oli del PP a Selva és ranci, i fa cagarrines), tampoc no vull aire fresc al Consell, no sigui cosa que vengui d'Andratx, en Matas per "funcionar" ha d'anar de putes amb els meus doblers, per tot això recoranta mil putes salades!! no els votaré. La reflexió està feta. NO AL PP.

Lo decia M. Hernandez de Jaen

Rut | 26/05/2007, 15:09

Caimari, levántate brava
sobre tus piedras lunares
no vayas a ser esclava
con todos tus olivares.

respuesta rústicas

ana mari | 28/05/2007, 13:26

no estoy deacuerdo con vosotros para nada yo tengo una cuarterada y tengo que ir de alquiler por no poder hacer nada, de que se han de enamorar los turistas de las fincas sucias, mal caminos rurales solo tienen que ver la finca llena de hierba y ratas eso quieren ver los turistas, que no construyan por las montañas y habra mas verde, pero como son los turistas ellos si lo pueden hacer los mallorquines no, y somos los que pagamos los impuestos, creo que no teneis razón con eso

Ana!!! Mari!!!

CAIMARIENC | 28/05/2007, 16:08

Hola Ana MAri.
He estat reflexionant un poc els teus comentaris, i me sap molt de greu, però no t'entenc gens ni mica. I mira que ho he intentat!
En primer lloc no veig quina relació hi ha entre tenir una xalet a una finca d'una quarterada (tot i que més amunt he llegit que fa uns dies només era de mitja. Es veu que la regues molt, ja que creix una cosa grossa!) i el que la finca estigui neta i ben cuidada. No puc entendre quina necessitat hi ha de construïr un casa, i que segurament també hi voldras piscina, amb anar-hi a sembrar unes tomatigueres i uns prebers, fer-hi l'herba. Jo veig que tots els nostres pares i/o padrins ho fein així, i no pensaren mai en fer-se un xaletasso d'un bon grapat de metres!
Perdona la meva ignorància, però tampoc veig cap relació entre pagar un lloguer i fer-se la tan desitjada casa a fora vila. Estic ben segur que si sumes el que costa construïr la casa, la piscina, els permissos i les comisions als regidors de torn, costa més que qualsevol pis o casa a dins del poble, i ja no vull parlar del cost mediambiental i paisatgistic que s'estalvia la nostra roqueta!
Ara només queda demanar-te que facis una petita reflexió i ja veuras com canvies d'opinió. Una salutació.

N'Ana Mari o la presa de pèl

m'entens? | 29/05/2007, 12:19

Una vegada analitzats els comentaris que s'han fet en aquest bloc, puc constatar que la que signa Ana Mari, Moscari o Antonia Socias, és la mateixa persona.
Evidentment que hi ha un estudi científic darrera aquesta afirmació que és sobre el següent tema: "la deficiència d'aquesta persona a l'hora d'expressar-se per escrit". Tant si escriu en mallorquí, com en castellà; tant si se fa dir Ana Mari, com Antònia, com Moscari, sempre contrueix els missatges de la mateixa manera i amb els mateixos problemes d'expressió escrita.
Per tant, l'estratègia que vols utilitzar de posar sobrenoms diversos per tractar el tema de la mala política urbanística d'aquest partit no t'ha funcionat. A més ho fas amb mentides: un dia parles de mitja quarterada suposadament a Caimari; després d'una quarterada a Selva; posteriorment del mitín dels Progressistes a Moscari. Vols dir que ets una persona omnipresent? Tu deus ser com en Flaquer que alhora era al Rasputín i a l'hotel!
Te convid a criticar aquesta candidatura, però fes-ho amb arguments convincents i amb una expressió que pugui ser comprensible per tots. Jo també ho faré quan se faci necessari i quan tengui argument prou sòlids per fer-ho.
Gràcies

Hi sou?

DESENCANTADA! | 31/05/2007, 09:24

Ehhh! Progressistes, hi sou?
Que ha de ser com cada pic, que en acabar les eleccions vos agafau unes vacances que duren quatre anys, i després tornau diguent que heu fet una feinada? Que no podria ser per això que no guanyau? Jo creia que el vostre projecte era engrescador, però ara per ara, m'heu tornat a defraudar. Fins quan? Pot ser hauré d'anar pensant amb canviar el meu vot...

Hi sou?!!!

"X" | 01/06/2007, 14:58

Pareix ser que ja som uns quants que esperam qualque comentari post-electoral al VOSTRE BLOC! En certa manera, la "desencantada" té raó. No vos podeu presentar a les eleccions com el "canvi necessari" i voltros seguir igual que sempre. Molta feina, però només cada cuatre anys. Crec que els vostres votants ens mereixem un poc més...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb