Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Agraïment

progressistes07 | 01 Juny, 2007 17:14

La candidatura de Progressistes del Municipi de Selva volem agrair de tot cor el suport de totes les persones que han col·laborat desinteressadament aportant el seu esforç i dedicació en la nostra campanya; el de les que han assistit als nostres actes per tal de conèixer el nostre projecte i el de totes aquelles que ens han donat la seva confiança mitjançant el seu vot. A totes elles moltes gràcies i el desig de no defraudar-les en la nostra acció política a l'Ajuntament.

Els resultats no han estat els que desitjavem perquè aspiràvem a molt més. Tampoc podem dir que hagin estat dolents, si tenim en compte que es tractava de la primera vegada que PSM i PSOE es presentaven en coalició i que, a pesar de tot, hem seguit mantenint els 4 regidors que teníem, però ara junts i amb més força. Durant aquests quatre anys estarem a l'oposició juntament amb UM, però no per això hem de baixar la guàrdia, i posarem totes les energies per continuar defensant els nostres principis quant a protecció del territori, defensa del patrimoni natural i cultural, i exigència d'una gestió pública honesta, eficaç i, sobretot, transparent.

Comentaris

27J

Dr. veritat | 02/06/2007, 15:37

si, es cert que els resultats no han estat com tots els progressistes volem,sabent el resultat hagut a les generals al nostre municipi, però que ningú hem negui el que passaria si nomes hi hagués SELVA al municipi.ens esperen quatre anys mes estant a l´oposició però quatre anys servint a tota la gent que confia amb nosaltres, en definitiva amb moltes ganes de continuar la tasca.
per altre banda vull felicitar a totes les persones que fan possible un any mes la fira de ses herbes encara que a una meitat del poble no els hi faci molta gràcia.

Resposta a Dr. veritat

Dr. Pareix mentida | 04/06/2007, 05:24

Jo també vos vull felicitar pes resultats i esper que fasseu feina i defensou lo millor pes poble. Si la veritat es que es PP només guanya pes altres pobles petits, idò vos heu de posar a fer feina a n'aquests pobles i recuperar vots per voltrs.

D'altra banda també vull felicitar a tots es qui fan posible la fira de ses herbes. El que no acab d'entendre és aquest comentari que diu que hi ha meitat des poble que no els hi fa gracia. Vols dir que aquesta fira està polititzada? Si és així, que pes teu comentari ho pareix, s'hauria de despolititzar i fer sa comissió de ses herbes oberta i participativa com prometeu es Progressistes que serà s'Ajuntament. Ara bé, s'ajuntament de Selva, que no té comissió oberta de festes de Sant Llorenç, perquè s'ho volen fer tot sols, també l'hauria d'obrir a la participació de la gent. Lo que passa és que sap que la gent d'esquerres és més moguda, amb millors relacions, més festera i que, en definitiva, d'obrir sa comissió a nes poble i aquesta gent anar-hi, s'en durien una part des portagonisme que ara s'en duen es PPros. I per ells lo més important no és es bé comú de tots; lo important, per ells, és pintar-la tot sabent que si fan unes festes, siguin com siguin, ja surten del pas.

En resum: a Selva tot està polititzat. No fassem de sa Fira de ses herbes una bandera, un "logro" de ses Esquerres, que això fa més mal que companyia.

Oposició crítica i constructiva

Antònia | 05/06/2007, 13:51

Jo també pens que els resultats no han estat tan bons com esperavem, però ara ens hem de posar les piles i no hem d'oblidar els quatre anys que ens queden a l'oposició, on hem de fer una dura crítica però molt constructiva. Força i endevant!!!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb