Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Ara va de bo

progressistes07 | 13 Juliol, 2007 16:04

Comença la gresca, tant a l'ajuntament com entre els comentaris a peu de carrer. Corren rumors sobre la fiscalia de medi ambient, les dedicacions exclusives, les poques feines d'alguns càrrecs del PP i l'adjudicació de feina a nous treballadors o treballadores municipals sense que se n'hagi informat ni creat ni convocada la plaça oficialment. Per tant, davant tot això molta prudència, però a l'aguait.

Dimarts, dia 17 de juliol, a les 20 hores, tendrà lloc el primer plenari de la present legislatura de manera extraordinària. La data d'aquest plenari deixa entreveure la gestió del nostre ajuntament que, tot i tenir més temps que mai, el nostre batle l'ha convocat pel darrer dia oficial en què podia. És a dir, que després de la constitució del nou Ajuntament tenia 30 dies naturals per convocar un plenari i tractar els assupmtes que regiran la legislatura i els nous nomenaments. I ha hagut de ser el darrer dia a dur-lo a terme, justament; com sempre amb l'aigua al coll.

Segurament un del punts més desitjats pel nou equip de govern -que és el més llépol- serà el punt 11 en què es darà la relació de càrrecs amb dedicacions exclusives i parcials. El que tenim per segur és que hi haurà regidors amb dedicacions exclusives o parcials per poder viure de qualque cosa. Lògicament, aquestes dedicacions no fan falta perquè durant la darrera legislatura no n'hi va haver cap perquè no ho degueren creure oportú.

Per ventura, i pensant-ho d'una altra manera, devia fer falta una persona que posàs ordre al desgavell administratiu i urbanístic que caracteritza el nostre municipi, però, per altres interessos la nostra institució local va ser deixada de la mà de Déu i es prioritzaren els càrrecs de Palma.

Tot plegat demostra que el més important va ser la butaca i el sou autonòmic molt per davant de la batlia i el municipi, tot i voler mantenir calenta la butaca municipal.

Vos mantendrem informats.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb