Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Solucions al problema de l'aigua a Biniamar

progressistes07 | 06 Agost, 2007 07:25

Mentre no acaben de donar fruit les gestions suposadament fetes per subministrar aigua potable a Biniamar, potser aquest consistori s’hauria de plantejar donar solucions provisionals. No entenem com a correcte que els usuaris d’una xarxa municipal d’aigua potable, paguin una aigua que NO poden beure fins ves a saber quan.

  • Una solució a curt termini és que es posi un contenidor amb aigua potable a Biniamar i que, mitjançant viatges d’aigua, tota la gent del poble pugui tenir accés a l’aigua de la Comuna de Caimari que és prou bona.
  • Una altra solució a més llarg termini és la recuperació de l’aljub de la plaça de Sa Quintana, i tenir aigua bona per als ciutadans.
  • Una solució més que proposam és fer ús dels contactes municipals i aconseguir aigua embotellada per a beure i cuinar (entregant 2 barrals/habitant un pic per setmana surten uns 260 euros).
  • Una altra solució podria esser comprar una font elèctrica que practiqui l’osmosi inversa, potabilitzant un mínim d’aigua per a consum diari (seria més car inicialment, però si s’allargués més l’arribada del remei definitiu, acabaria essent més rendible).

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb