Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Ha sortit el 00

progressistes07 | 13 Agost, 2007 13:30

Durant aquest cap de setmana totes les cases del nostre municipi rebran o hauran rebut el primer full informatiu de Progressistes. Un full que té l'objectiu d'informar la gent sobre les actuacions dutes a l'Ajuntament per part de l'equip de govern com sobre la feina que realitza i realitzarà Progressistes estant a l'oposició. Des d'aquest bloc es pretén dinamitzar l'opinió de la ciutadania per tal que ens puguin fer arribar el seu parer sobre els aspectes que més els incomodin, així com també propostes de millora tant per a la candidatura com per a la convivència a les nostres terres.

Segurament l'arrancada amb les ganes de treballar haurà estat de cavall, com ja ho va ser durant la darrera legislatura, però sembla que l'arribada també ho serà, o com a mínim aquesta és la il·lusió de la nostra candidatura. Les eines de comunicació més enllà de les convencionals, és a dir, les digitals i internautes, ens faciliten molt les coses i això ens il·lusiona plenament perquè la informació amb els habitants del nostre municipi no decaigui.

I precisament aquesta informació, la del FULL INFORMATIU, només amb dos dies, ja ha generat reaccions. El nostre correu electrònic ha rebut cinc propostes constructives que intentarem defensar i proposar que es duguin a la pràctica, perquè nosaltres som i serem la veu del poble. D'altra banda també és cert que passejant pels carrers ens hem trobat qualque munyic de paper fet amb el full que hem repartit. Segurament és la reacció de la gent que no té ni la capacitat ni l'esma de seure i llegir com a mínim què diuen els que no pensen com ells, en aquest cas com pensam els progressistes.

Correu electrònic: progressistes@gmail.com

Comentaris

Assemblea

Pepe | 19/09/2007, 21:40

El proper dia 29 de setembre, es celĽlebrarÓ a la seu de l'OCB d'Inca (Pša del └ngel n║ 2) una assemblea de persones provenents de diferents sectors de l'esquerra alternativa, a aquesta assemblea, que Ús oberta a tothom, s'han convidat independents, els regidors d'EU-EV de Pollenša i Capdepera, els de EV-Esq. de Son Servera i ArtÓ, i els Independents de DeiÓ i Sta Margalida, a mÚs de sindicalistes i simpatitzants i afiliats de diferents partits. L'objectiu d'aquesta assemblea Ús obrir un debat per tal de regenerar i aprofundir la democrÓcia d'aquestes organitzacions, ja que creim que els models tradicionals d'organitzaciˇ s'han d'abandonar per tal d'arribar a un altre on primi l'assemblearisme i la participaciˇ directa dels afiliats.

Estau convidats a venir,
atentament,

Assemblea per la Renovaciˇ de l'Esquerra.

Test, just a test

Rodrigounisa | 13/10/2018, 18:56

Hello. And Bye.

Afegeix un comentari
ATENCIË: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb