Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

L’Ajuntament està endeutat fins al coll

progressistes07 | 14 Agost, 2008 15:34

Som al mes de juliol i els pressuposts de 2008 estan sense aprovar.

Això implica que no es poden demanar ni subvencions ni inversions perquè la llei en aquest sentit és molt
clara.

No han aprovat els pressuposts perquè no han volgut o perquè se’n foten; ves a saber.

Al plenari del mes de juliol encara no els han aprovat, ja que abans haurien d’haver presentat la liquidació de l’any anterior i, evidentment, no l’han presentada. La Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, al seu informe publicat aquest mes de juliol, fa saber que el nostre ajuntament encara no ha entregat els comptes de l’any 2003.

L’endeutament de l’Ajuntament de Selva frega el límit del que està legalment permès: els interessos i l’amortització estan pràcticament al 100% del permès.

El deute acumulat de l’Ajuntament és d’uns 2 milions d’euros i a tot això s’hi han d’afegir els préstecs bancaris acumulats. Per tant el pressupost actual ha de preveure com es liquidarà el dèficit i segurament serà necessari fer un pla d’equilibri i de sanejament pressupostari. El nou interventor ja ha dit que serà imprescindible fer un gran préstec hipotecari a llarg termini per poder amortitzar el deute acumulat. Hem pogut comprovar ja els efectes d’aquesta situació: han apujat tots els imposts municipals.

Què fa el govern municipal del PP pensant en ampliar l’Ajuntament? Que faci front al deute i després, més endavant, ja parlarem d’ampliacions i reformes.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb