Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

L’ampliació de l’Ajuntament fa pudor

progressistes07 | 14 Agost, 2008 15:43

El govern municipal del PP prioritza clarament l’ampliació de l’actual edifici de l’Ajuntament i la construcció d’un magatzem municipal abans de dotar d’un Centre de Dia per a les persones majors.

L’ampliació de l’Ajuntament mitjançant la compra de les cases i el solar de Ca Ses Blaies té la seva història.

Mitjançant un acord amb la conselleria d’Interior de la qual el Sr. José M. Rodríguez n’era conseller i el nostre batle el seu director general, varen acordar una subvenció amb fons europeus d’uns 3.000.000 d’euros. D’aquest total, 1.803.000 euros eren per a l’adquisició de l’immoble confrontant, és a dir, Ca Ses Blaies.

Abans de parlar amb els regidors de l’oposició, varen parlar amb els propietaris i varen establir les condicions de la trama. Perquè l’ajuntament no compra Ca Ses Blaies, sinó que compra un edifici que construiran els propietaris, amb un projecte que farà la propietat i desprès ho vendrà a l’Ajuntament. Això no és tot. La propietat es queda la darrera planta i un parell de places d’aparcament. Així l’Ajuntament tendrà veïnats a l’edifici. Curiós!

Després ens convocaren a una reunió amb presses i abans de les eleccions i ens explicaren els fets. "lo tomas o lo dejas", com en temps d’en Franco.

Els progressistes (PSOE – PSM), evidentment ens oposam a aquest "compost" entre l’antic conseller Rodríguez, el batle de Selva i la propietat de Ca Ses Blaies.

Com podeu observar, han fet tot el possible per "arreglar" l’ampliació de l’Ajuntament. En canvi el Centre de Dia està aparcat, dormint fins que el govern municipal vulgui despertar-lo.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb