Progressistes del Municipi de Selva

Cinc pobles, un municipi. Una finestra oberta a tots.

Molta merda pel carrer

progressistes07 | 14 Agost, 2008 15:50

No hi deu haver cap ciutadà ni ciutadana dels pobles del municipi de Selva que no trepitgi el carrer sense topar-se amb una merda de ca o de cussa.

 

El problema comença a ser greu perquè les queixes sobre aquests fets són moltes i la gent ja n’està molesta. Certament la culpa d’això no és de l’Ajuntament, res més faltaria. La culpa la tenen tots aquests propietaris maleducats que no tenen la categoria suficient ni la capacitat suficient que tenir animals a casa. Són molts els que amollen els seus animals de companyia perquè surtin al carrer a fer les seves necessitats.

 

I sabeu què passa? Que justament els cans i les cusses no caguen davant la casa del seu amo. Ho solen fer al carrer, a la contrada dels veïns i veïnes que justament no tenen animals.

 

Recordam que quan es va fer la presentació de la recollida selectiva a l’Auditori del Centre es va plantejar aquest tema al senyor batle. La seva resposta va ser sorprenent: «No hem detectat aquest problema», va dir.

 

I és que els cans i les cusses són molt vius i ja saben on no han d’anar a cagar: davant l’Ajuntament no s’hi caga. Ara el problema el tenim els altres i a l’estiu es veu incrementat perquè pasturen més a lloure i amb la calor fa més pudor.

 

Senyors regidors del PP, hi ha una cosa que se diu «Ordenança municipal» i que no és res més que una llei d’abast municipal que pot regular, entre d’altres coses, la convivència i el civisme entre la ciutadania. I quan hi ha persones que distorsionen la convivència en els nostre pobles cal actuar-hi i posar-hi fre. No vos pareix que ha arribat l’hora de fer alguna cosa al respecte?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb